2024. október. 22., kedd

Top 5 Ezen a héten

Kapcsolódó cikkek

Futás a győzelemért: 1 millió forint és egy operatőr váratlan esése!

Az Ázsia Expressz ötödik évadának döntő hetéhez érkezett, és a feszültség a tetőfokára hágott, hiszen már csak néhány nap választ el minket a 15 millió forintos fődíj sorsától. A legutóbbi adásban különleges Joker játék zajlott, amely során egy páros 1 millió forintot nyerhetett.

A szoros versenyben Krausz Gábor és Mikes Anna lemaradt a lehetőségről, viszont L.L. Junior és Dárdai Blanka, Jolly és Szuperák Barbie, valamint Sáfrány Emese és Béres Anett mindent megtettek, hogy megszerezzék az egymillió forintot érő aranysárkányt.

A feladat lényege az volt, hogy az egyik játékosnak egy falon kellett tartania magát, míg a párja elrejtett tárgyakat keresett a közeli parkban. Minél több tárgyat találtak, annál több kapaszkodót vehettek el a többiektől.

Bár Béres Anett kezdetben nehezen boldogult a feladattal, végül Sáfrány Emese kitartásának köszönhetően ők szerezték meg az aranysárkányt, így 1 millió forintot nyertek, függetlenül attól, hogy a kalandreality végső győztesei lesznek-e. Béres Anett annyira boldog volt a győzelem miatt, hogy sietve futott Ördög Nórához, ám az őt követő operatőr nagyot esett a verseny hevében.

A párosok ezután szétváltak, és Ördög Nóra bejelentette, hogy a következő kihívás során a játékosoknak egy napig teljesen egyedül kell helytállniuk. Míg az egyik tag futóként kap küldetéseket, a másik bástyaként részt vesz a játékokban. Az izgalmak garantáltak a következő epizódban!

Népszerű cikkeink