2024. október. 22., kedd

Top 5 Ezen a héten

Kapcsolódó cikkek

“Itt az ideje megpihenni” – Azahriah egy időre visszavonul

YouTube oldalán jelentette be rajongóinak a fiatal előadó, hogy pihenőt tart. Idejét egyelőre nem tudja, de a pihenésre és fejlődésre bíztat mindenkit.

Baukó Attila, avagy Azahriah az elmúlt években hatalmas sikereket ért el. Kezdetben teljesen más vizeken evezett és Paul Street néven indította el YouTube csatornáját, ahol eleinte vlogokat, majd misztikus témájú videókat készített. Innen kezdett el ismertté válni. Gyermekkora óta gitározik, majd 2017-ben kezdett el komolyabban dalszövegírással foglalkozni, azonban 2019-től publikálja dalait már Azahriah művésznéven.

Az emberek hamar megszerették munkásságát, pár év elteltével zenéi bekerültek a Mahasz Stream Top 40-be. Majd elkezdődtek a teltházas koncertjei is, az idei évben 3 egymást követő napon volt ilyen esemény a Puskás Arénában. Elképesztő gyorsasággal fogytak el rá a jegyek és hatalmas sikert aratott mindegyik koncert.

A hatalmas rajongótábora örömére november 28-án jelenik meg a mozikban a Mi vagyunk Azahriah című film, ami a fiatal tehetség történetét fogja bemutatni. Most azonban fontosabb dátumot közölt YouTube oldalán, miszerint egy időre visszavonul.

„Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni”

Vannak dolgok, amiket helyre kell tennie, ezen felül úgy érzi fejlődni és tanulni szeretne. Egyelőre nem tudja mennyi időre teszi le a mikrofont, azonban azzal biztatja rajongóit, hatalmas bejelentéssel fog visszatérni. Ezután megköszönte a a 3 év gyors ütemű mozgását, és arra biztatja követőit, kövessék a példáját és találják meg saját útjukat.

„minden erőtökkel a fejlődésen legyetek és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz”

Jelenleg még tart az európai turnéja, ami utolsó állomása Pozsonyban lesz, november másodikán. A visszavonulást utána tervezi az énekes.

Képek forrása: Azahriah instagram oldala
https://www.instagram.com/paulsonati/?hl=hu
https://www.instagram.com/azahriah_info/

Népszerű cikkeink