2024. október. 22., kedd

Top 5 Ezen a héten

Kapcsolódó cikkek

Teltházas őrület: LL. Junior koncertje megrengette az Akváriumot – Erről maradtál le?

Egy igazán különleges zenei utazásban lehetett részük azoknak, akik ellátogattak LL. Junior „Welcome to Gypsyland, avagy minden út Romába vezet” című élő zenekaros nagykoncertjére az Akvárium Klubba. De miért éppen az Akvárium Klub lett a helyszín, és hogyan készült a zenekar erre a nagy estére? Tarts velem egy időutazásra, és derítsük ki együtt!

Az Akvárium Klub a belváros szívében található és az egyik legnagyobb befogadóképességű koncerthelyszín Budapesten. Az esemény a klub legnagyobb termében, a Nagy Hall-ban került megrendezésre.

Az Akvárium Klub bejárata, a koncert előtti nyugodt pillanatokban

Az estét COBYSTYLE DJ indította, aki a ’90-es és 2000-es évek legjobb számai mellett mai slágerekkel melegítette be a közönséget. A zenei válogatás tökéletesen megalapozta a hangulatot, és mindenki izgatottan várta, hogy a főfellépő, LL. Junior színpadra lépjen.

COBYSTYLE DJ indítja az estét

A koncert egy látványos vizuállal indult, amelyet a színpad mögötti LED-falon vetítettek. A képsorok LL. Junior világába kalauzolták a közönséget, reflektálva az énekes személyiségére és karrierjére. Ugyanakkor a vetítés során a Disney világát idéző fotók tűntek fel, azonban Disneyland helyett a „Gypsyland” felirat jelent meg. Az izgalmas vizuális elemek tökéletesen passzoltak a műsor stílusához, bevonták a közönséget és már az első pillanattól kezdve érezni lehetett, hogy egy igazán egyedi show következik.

Az eseményen természetesen elhangzottak a klasszikus LL. Junior slágerek, többek között a ‘Rabszolgalány’, a ‘Korkorro’ és a ‘Raggamoffin’. Valljuk be, ezeken a zenéken több generáció nőtt fel, sokaknak pedig ezek a dalok a fiatalságukat idézik. Ezt szimbolizálta a közönség soraiban az is, hogy minden korosztály képviseltette magát a klubban, és mindenki ugyanolyan önfeledten bulizott.

Ezek mellett azonban az énekes legújabb dalai is felcsendültek, köztük azok, amelyeket K. Kevinnel, Pápai Jocival és Kenedi Veronikával közösen adott elő. Ezek a friss számok is óriási sikert arattak. A zenekar elképesztő profizmussal teljesítette a 90 perces műsort, mondhatni hogy minden tagja valódi, vérprofi zenész. A táncosok pedig lenyűgöző show-t varázsoltak a színpadra.

Az este összességében tele volt energiával, nosztalgiával és új lendülettel. LL. Junior ismét bebizonyította, hogy a magyar zenei színtér egyik meghatározó alakja. A „Welcome to Gypsyland, avagy minden út Romába vezet” – koncert egy olyan élmény volt, amit a jelenlévők még sokáig emlegetni fognak.

Fotók: Saját képek

Népszerű cikkeink