2024. október. 22., kedd

Top 5 Ezen a héten

Kapcsolódó cikkek

X-faktorban a már felkapott fiatal zenész – Elég lesz ez a műsorba? 

Szeptember 7.-én elindult a tizenkettedik évadja a híres tehetségkutatónak, amiben Tóth Andi, Gáspár Laci, Majoros Péter „Majka” és a Valmar együttes egyik tagja Valkusz Milán foglaltak helyet a zsűri székekben. Sok tehetségnek már biztos helye van a Táborban, azonban annál több embert küldtek haza, de mindenképp volt egy kiemelkedő fénypont a showban, ugyanis Szabó Ernő, azaz Henn elhozta TikTok gigaslágerét, a Sandelát az X-Faktorba.

Gitár miatt lettem a zene szerelmese

– nyilatkozta produkciója előtt a feltörekvő tehetség.

Henn a nagymamájától tanult meg gitározni, és egyből beleszeretett a hangszerbe. Régebben a koncerteken mindig irigykedve nézte az első sorból az előadókat, és már akkor elábrándozott a gondolattal, hogy egyszer ő maga is ott fog állni a színpadon. A 19 éves előadóművész zenei karrierjét eleinte szülei sem vették komolyan, ám a legutolsó szilveszter nemcsak a 2023-as év számára jelentett fordulópontot, Henn élete is megváltozott.

A mentoroknak élőben adhatta elő azt a slágerét, ami már több, mint 7 milliós megtekintésnek örvendhet a legnagyobb videómegosztó platformon, a YouTube-on (kattintson a sikerszámért). Így teljesült az álma, most már ő az, akit néznek az első sorból és saját dalokkal léphet fel a színpadra. 

Majkát és Gáspár Lacit leszámítva mindenki kitörő örömmel és sikítással fogadta a versenyzőt. A két zsűritag teljesen le is döbbent azon, hogy rajtuk kívül a mentortársaik és a közönség is rajongói a fiatal srácnak. Aggodalomra semmi ok, Henn produkciója annyira lenyűgözte a mentorokat, hogy Majka „egyiptomi hercegnek” nevezte őt, és bár Gáspár Laci eleinte nem értette, hogy miért ilyen népszerű a versenyző, végül mindenki remekül szórakozott. A közönség és a mentorok egyaránt elismerően fogadták Henn produkcióját, és négy igennel juttatták tovább a Táborba.

Egy biztos, hogy megtekintések ide nem lesznek elegendőek. Vajon a fiatal srác tud még mit mutatni a mentoroknak és a közönségnek egyaránt?

Népszerű cikkeink