2024. október. 22., kedd

Top 5 Ezen a héten

Kapcsolódó cikkek

Maciszkóp: Horoszkóp a bundás napokra!

Barna, fekete, panda vagy jeges? Most végre megtudhatod, hogyan hatnak rád a bolygók, miközben a bundás napok beköszöntenek! Akár tele vagy energiával, akár most épp a barlangodban heverésznél, a Maciszkóp megmutatja, mi vár rád ezen a héten. Fedezd fel, hogy melyik medve rejtőzik benned, és hogyan befolyásolja a szerelmi életed, karriered és a jövőbeli vadászkalandjaid! De vigyázz, nehogy túl gyorsan feléld az erődet – olvasd el, és tudd meg, mit tartogatnak a csillagok a medvemancsaidban!

Barna macik (Ikrek, Mérleg, Vízöntő)

Beköszöntött az ősz, és a hét kezdetén átbrummogott a széljegyű barnamedve időszakába! A barnamedve holdja kedden a Jupiterbe lép, ebben az időszakban kicsit zaklatottabb és érzékenyebb lehet. Erre érdemes odafigyelni, mert örökre hátat fordíthat magának a medve törzs.

A társaságra és ismerkedésre nyitott, de ugyanakkor nem várt álmosság és passzivitás lesz urrá magán. Meg kell találnia az egyensúlyt és belső békéjét különben tavasszal kellemetlen szituációkkal nézhet szembe.

Szerencsére kreativitása most van a tetőponton és képes új álmokat megvalósítani, még ha ezt sokkal inkább elméletben és nem gyakorlatban teszi is meg.

Szerelem:

Bár az elmúlt időszakban a reggeli és esti vadászó műszakon kívűl, inkább visszavonulva egyedül élt a barlangjában vagy gödrében és élvezte az árnyék adta heverészés boldogságát. A héten ideje lenne kidugnia az orrát búvóhelyéről. Egy folyó menti közös kertiparti vagy lazachorgászat lehetőséget ad új macik megismerésére és talán végre lesz, aki ott fekszik maga mellett a téli álom idején.

Amennyiben házasságban él, vigyázzon! Mostanában azt veheti észre, hogy a család a szokásosnál többet lebzsel önöknél, ez konfliktusforrás is lehet a mackótestvérek között. Ezenfelül régi fáramászópajtik térhetnek vissza életébe, akik esetleg szemetvethetnek bundás kedvesére és hamar osztozni kívánnak vele az esti lazacon.

Karrier:

Ezen a héten kicsit be kell húzni a nadrágszíjat. Nem várt szegénység léphet fel, zsákmánygondokkal együttesen. A vadellátás a napokban fokozottan megcsappanhat, ezért ajánlott lehet az őz és lazac étrendet, egy jó kis vadmálna és piszke diétára cserélni. Ezzel nem csak energiát nyerhet, de súlyt is veszíthet, elősegítve hogy tavaszra igazi beachbody bukkanjon ki, a bunda alól.

Egészség:

Mostanában azt érezheti, hogy sokkal fáradtabb és aluszékonyabb a megszokottnál. Ez nehezíti munkájában és lelassítja a vadászatot is, azonban nem kell tőle tartani. Szervezete elkezdett felkészülni az előtte álló téliálomra, és szépen lassan lelassul. Érdemes elkezdeni bekuckózni és otthonossá tenni a lakást, hogy ha eljőtt az ideje nyugodt szívvel vonulhasson vissza a téli szezonra!

Jeges macik (Rák, Skorpió, Halak)

Ahogyan a jégtáblák is egyre masszívabbak a hideg megérkeztével, a te érzéseid is egyre erősebbek. A Jupiter feltekerte az érzelmeid amplitúdóját és ez magabiztosságot ad a számodra! Érzed az erődet, és megsúgom más is érzi. A héten nagyobb hatással vagy másokra, mint gondolnád, azonban vigyázz ez az előny néha manipulatív hatalommá változik a medve mancsaiba. Sok mindenben előrejuthatsz, de ne feledd tisztelni a többi medvét, attól még hogy úgy érzed a te jégtömböd most fehérebb!

Szerelem:

Az életed azon szakaszában vagy, amikor szerelmi kapcsolatok helyett inkább az egybrummogásos kapcsolatokat keresed némi testi túlfűtöttséggel. A héten azonban akár az igaz szerelmet is elhozhatja neked az élet, légy képes befogadni ezt az ajándékot és ne félj odaadni magadat másnak lélekben, mint testben egyaránt. Maci Laci ámor nyila téged is megtalál!

Karrier:

Több konfliktusba is keveredhetsz a héten, amik bár elsőre ijesztőnek és negatívnak tűnnek, végül sikerbe fordulhatnak. Szenvedélyed és erőteljes személyiségedet nehezen fogadják be, de látják mekkora eredményeket érsz el, és ezt tisztelik. Sose felejtsd el, hogyha azonban hibázok tudni kell azt mondani, hogy „Bocsánat, elrontottam”. Tárgyalásaidat tedd át máskorra, ez a hét nem a legmegfelelőbb számodra.

Egészség:

Mivel két végéről égeted az eszkimót hamar elfáradhatsz, az aktív kikapcsolódás lehet megfelelő számodra. Hívj fel pár barátot és ússzatok egy jót, vagy tartsatok jégkockarallyt esetleg fókafogócskát. A fontos, hogy szentelj időt az aktív kikapcsolódásra. Valamint ez az időszak megviseli fehér bundád, úgyhogy fokozottan figyelj szőröd és bőröd állapotára az elkövetkező hetekben is. 

Fekete macik (Kos, Oroszlán, Nyilas)

Ezen a héten felszántod az erdőt, annyira energikus és vidám vagy! A Jupiter minden szociális adottságod felerősíti, medvetársaid jó hallgatóságnak, bölcs barátnak tartanak. Könnyen megtalálod a közös hangot a törzs tagjaival és nem ijedsz meg az új kihívásoktól sem. Ez a nagy energia azonban pusztító is lehet az erdő lakóinak egészére és rád is, néha ne félj megállni és nyalintani egy kis mézet egy jó nagy szundi kíséretében. A kis szünet után újult erővel kezdhetsz bele a terveidbe!

Szerelem:

Ha van olyan medvelány, akivel egy ideje már ismerkedsz és egy medvemancsnyira lehet a szerelem, azonban nem mertél még lépést tenni az érzéseid megvallása felé, itt a csodás alkalom! A bájos macikat ezen a héten sokkal jobban vonzza a kisugárzásod és jobban megnyílnak neked, mint valaha, ne tétovázz vágj bele! Csapj le úgy a szerelemre, mint lazacra a folyóban!

Karrier:

A héten nagy valószínűséggel találnak meg előléptetéssel a munkahelyeden, akár egy vadászat stratégiai vezetőnek akár málnatenyésztés fő botanikusává mindenképpen fejlődés várható! Mielőtt elfogadnád az állást, gondold át alaposan, mennyit bírsz el a mindennapokban. Azonban, ha úgy érzed erre születtél, ne hagyd, hogy akár fizetésben is alulértékeljenek!

Egészség:

A többi mackóval ellentétben, a fáradság elkerül, ahogyan európai turista az erdei medvét. Kirobbanó energiában vagy, sőt hajlamos vagy totálisan kiirtani a pihenést a barlangodból. Ennek azonban hosszútávon komoly következményei is lehetnek, úgyhogy őzikehajkurászás helyett, nyalogass egy kis napsütötte langyos mézet és szundíts egyet az árnyékba néhanapján.

Panda macik (Bika, Szűz, Bak)

Mostanában úgy érezheted, a kerekerdőd kicsit szögletes lett és meginogott alattad az avar. Ezen a héten próbálj új alapokat helyezni kicsi életed alá és döntsd el mit szeretnél medveéletedtől. Fontos lépés előtt állsz, hiszen, ha most nem rendezed helyre a dolgokat a fejedben, lehet sosem fogsz megkapni bizonyos medvejavakat. Közös vadászat helyett, inkább tegyél magányos bandukolást a folyóparton esetleg mássz fára, és próbálj meg befelé figyelni!

Szerelem:

Az elmúlt hetekben többször felmerült benned, hogy merre tartotok medvetársaddal és a különválás is foglalkoztat, mivel úgy érzed a barlang túl hűvös kettőtöket illetően. Itt az ideje leülnötök és átbeszélni a jövőbeli tervet, vadászkarrier vagy kisbocsok vállalása, beszéljétek meg merre tartotok és, ha úgy érzed nincs kilátásban közös jövő ideje törzset váltani és új életet kezdeni a nőstény nélkül.

Karrier:

A karriered sziklaszilárd, és jelenleg az egyetlen boldogságforrásod. Ezzel nincs is semmi baj, mégsem biztos, hogy jó helyen vagy! Talán akad olyan munkahely a vadonban, ahol sokkal jobban értékelik a munkádat és magasabb fára is mászhatsz karriered erdőjében. Érdemes beszélned a feletteseiddel és felmérni máshol milyen lehetőségek várnak!

Egészség:

Testileg rendben vagy, még ha lelkileg néha meg is inogsz. Ezért is fontos, hogy most nagy hangsúlyt fektess a mentális egészségedre! Kapcsolódj ki, menj moziba és nézd meg a legújabb Kung Fu Pandát, vagy töltődj fel egy jógaórával a bambuszligetben! Egyél sok vitamin és nyers halad tele omega3-mal. Ép macitestben, ép macilélek!

Népszerű cikkeink