2024. október. 22., kedd

Top 5 Ezen a héten

Kapcsolódó cikkek

A macik második esélye!

A Veresegyházi Medveotthon nem csak egy szokványos állatkert – itt olyan „veterán” medvék találnak menedéket, akik a cirkuszi rivaldafényből, magánbirtokokról vagy elhanyagolt állatkertekből menekültek meg. Már több mint 40-50 medve tölti itt stresszmentes napjait, ahol fákat mászhatnak, tavakban pancsolhatnak, vagy akár mesterséges barlangokban hűsölhetnek. Az otthon 1998 óta működik, és olyan szabad életet biztosít lakóinak, amire mindig is vágytak.

De ez nem csak a medvék menedéke!

A hely sokkal több, mint medveház: többek között farkasok, oroszlánok és rénszarvasok is élnek itt. A farkasok például három különböző falkában élnek, az egyik csapat méghozzá közvetlenül a medvék szomszédságában.

És itt jön a legjobb rész: örökbefogadhatsz egy medvét!

Igen, tényleg.

Ha mindig is vonzott a gondolat, hogy részt vegyél a medvék védelmében, jelképesen örökbe is fogadhatsz egyet. Ez nemcsak támogatja az otthont, hanem “személyes” kapcsolatba is kerülsz egy medvével, akiért szimbolikusan te vállalsz felelősséget.Haza mondjuk nem viheted, de ha szeretnél részesen lenni az otthon mindennapjainak, ezzel hozzájárulhatsz a macik jobb életéhez!

És ha mindez nem lenne elég, etetheted is a macikat! 

Nem, nem kézből, hanem egy mézes fakanál segítségével, amit az otthon biztosít. Ez az egyik legnépszerűbb program, és garantáltan hatalmas élmény lesz mind a látogatóknak, mind pedig a medvéknek, akik nagyon élvezik a finomságot.

Ez a hely nemcsak egy menedék, hanem egy élményekkel teli világ, ahol a természet és az állatvédelem találkozik. Ha valaha is szerettél volna közel kerülni a medvékhez – de biztonságos távolságból – a Veresegyházi Medveotthon tökéletes célpont!

Népszerű cikkeink