2024. október. 22., kedd

Top 5 Ezen a héten

Kapcsolódó cikkek

Jákob Zoltán megnyitója az Arénában

Budapest most még egy fokkal fényűzőbb lett: megnyílt a Luxoya új márkaboltja az Aréna plázában. A Luxoya neve már önmagában is a luxust és az exkluzivitást jelenti, de mostantól a Westend után az Aréna plázában is megtapasztalhatjuk a márka által kínált különleges világot.

A Luxoya filozófiája: luxus, amit megérdemelsz

A Luxoya márka különleges küldetése, hogy az elegancia, a minőség és az önkifejezés találkozzon a mindennapokban. A cég weboldalán az életmóddal kapcsolatos különféle kategóriák mutatják, hogy a bőr- és hajápolás is kiemelt szerepet kap a termékpalettájukban. A luxusmárka azt sugallja, hogy a szépségápolás és az egészséges életmód nem csupán felületesség, hanem az önkifejezés eszköze, amely erősíti a nők önbizalmát.

A hajápoló termékek között különleges samponok, balzsamok és hajformázó eszközök is megtalálhatók, melyek bár sokat ígérnek, de nagyon sok mesterséges alapanyagot tartalmaznak, amelyek akár az érzékeny bőrrel rendelkezőknél bőrirritációt is okozhatnak.

Forrás:https://www.pexels.com/

Jákob Zoltán – a luxusmegtestesítő

Jákob Zoltán neve már régen egybeforrt a luxus fogalmával, hiszen évtizedek óta azon dolgozik, hogy a magyar piacot is meghódítsa különleges termékeivel.

Számos magyar szépségápolási márka alapítója, ezek közül a leghíresebb a Crystal Nails, ami a műkörmös világ meghatározó márkája.

Forrás:https://www.pexels.com/

A megnyitó esemény – egy igazi exkluzív élmény

A márkabolt megnyitója egy igazán különleges esemény volt. A stílusosan berendezett üzletben a vendégek személyesen is találkozhattak Jákob Zoltánnal. Számos ajándékot osztottak ki a megnyitón a résztvevők között, illetve szerencsekerék is nyitási kedvezmény is várta az érdeklődőket.

Forrás: https://www.youtube.com/shorts/POlOjxPdakE

Mi vár rád a Luxoya márkaboltban?

A Luxoya nem csupán egy márka, hanem egy életstílus, amelyben a nők nemcsak a szépségüket, hanem a belső erejüket is felfedezhetik. Ha te is szeretnél egy darabot a „illuzórikus” luxusból a mindennapjaidban, látogass el a Luxoya új üzletébe, és tapasztald meg a stílust, amit megérdemelsz!

Források:

https://luxoya.com

https://luxoya.com/haj/hajapolok

https://www.zoltanjakob.com

https://www.instagram.com/luxoya_eletmod/related_profiles

Népszerű cikkeink