2024. október. 22., kedd

Top 5 Ezen a héten

Kapcsolódó cikkek

Visszatér Selena Gomez a Disney csatornára?

Selena Gomez népszerűségét nagy részben köszönheti a 2000-es évek elején megjelenő Disney channel sorozatoknak és filmeknek. Sokan nem tudják, hogy énekes karrierje előtt gyermekként is és idősebb korában is színészkedett és napjainkban is aktívan színészkedik. Olyan szerepeket tudhat a magáénak mint Gianna a Barney és barátaiból, Alex Russo a Varázslók a Waverly helyből, vagy a Csajok Monte -Carlóban Grace karaktere.   

A Grammy-, Emmy-, és Golden Globe-díjra jelölt színésznő azóta saját sminkmárkát üzemeltet, ami a Rare Beauty nevet viseli. Színészi karrierje mellett nem állt messze tőle a zene sem, többeknek ismerős lehet a Love You Like a Love Song című szám, a Slow Down vagy a Come & Get It. Gomez énekesnői és színésznői tevékenységei mellett a jótékonykodásra is komoly figyelmet fordít.

Mégis,  a ma már felnőtt, 2000-es évek Disney csatorna fogyasztói a Varázslók a Waverly helyből sorozatból ismerhetik és ismerik. A sorozat 2007-től 2012-ig futott és olyan színészek játszottak benne Selena mellet mint, David Hanrie, Jake T. Austin. A sorozat három testvérről szól Alex-ről Justin-ról és Max-ről akik varázsló létükre próbálnak helyt állni az életben. Négy évad és két film jelent meg az évek alatt amit a közönség nagyon szeretett ezen felbátorodva 2024. márciusában bejelentették a folytatást.

 Az új sorozat angol címe Wizards Beyond Waverly Place, magyarul várhatóan Waverly hely: Az új varázslók címmel fog megjelenni. Jed Elinoff és Scott Thomas írta, a rendező pedig Andy Fickman. A történet ezúttal is fiatal varázslók köré íródott, főszerepben Janice LeAnn Brown lesz aki Billie-t alakítja majd. David Henrie aki korábban Justin Russo-t játszotta visszatér a varázsló bőrébe és a sorozat alatt segíteni fogja a fiatal lányt.

Selena Gomez az Instagram-on osztotta meg a képet azzal a felirattal, hogy „We’re back”. 2024 október 29.-én fog megjelenni az amerikai Disney csatornán, Magyarországon egyenlőre nincs megjelenési dátum, de akik rendelkeznek Disney + streaming szolgáltatóval azok már október 30.-án nézhetik is. Habár a színésznő szerepelni fog a sorozatban, csak vendég szereplő lesz, mégis megéri megnézni azoknak akiket érdekel, ígéretes előzeteseket dobtak piacra.

Népszerű cikkeink