2024. október. 22., kedd

Top 5 Ezen a héten

Kapcsolódó cikkek

Jennifer Lopez és Benn Affleck. Házasság és válás

Jennifer Lopez shuts down reporter who asks her about Ben Affleck split | The Mirror – The Mirror US

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata mindig is a figyelem középpontjában állt, és sok rajongó követte nyomon szerelmük, házasságuk és végül válásuk történetét. A két sztár románca Hollywood egyik legismertebb és legviharosabb kapcsolata lett, tele szenvedéllyel, kihívásokkal, és természetesen a sajtó általi figyelemmel.

A találkozás és a Bennifer-jelenség

Jennifer Lopez és Ben Affleck először 2002-ben találkozott a Gigli című film forgatásán. Bár a film anyagi és kritikai szempontból nem aratott sikert, a két színész kapcsolata fellángolt. Azonnal a nyilvánosság elé kerültek, egyhamar együtt mutatkoztak a vörös szőnyegen és magazinok címlapján. 2002 novemberében Ben megkérte Jennifer kezét. A páros eredetileg 2003 szeptemberében tervezte az esküvőt, azonban az eseményt elhalasztották a média túlzott figyelme miatt. 2004 januárjában végül bejelentették szakításukat, amely sokkolta a rajongókat.

Jennifer Lopez, Ben Affleck Tour $65 Million LA Home: Details | Us Weekly (usmagazine.com)

Más kapcsolatok és a családi élet

A szakítás után mindkét sztár továbblépett. Jennifer Lopez hozzáment Marc Anthonyhoz, akitől két gyermeke született. Házasságuk tíz évig tartott, mielőtt 2014-ben elváltak. Ben Affleck eközben feleségül vette Jennifer Garnert, akivel három gyermekük született. Affleck és Garner házassága 2015-ben ért véget, és 2018-ban hivatalosan is elváltak.

Ben Affleck Jennifer Lopez | EylemFaizaan

A Bennifer visszatérése

A rajongók legnagyobb meglepetésére Jennifer Lopez és Ben Affleck 2021-ben ismét egymásra találtak, miután Lopez szakított korábbi vőlegényével, Alex Rodriguezzel. 2022 júliusában a pár titokban összeházasodott egy meghitt ceremónia keretében Las Vegasban. A házasságot később egy nagyobb ünnepséggel is megkoronázták Affleck georgiai birtokán, ahová meghívták barátaikat és családtagjaikat.

The Best Details From Jennifer Lopez and Ben Affleck’s Wedding, So Far | Vanity Fair

Végzetes ellentétek

Házasságuk romantikus kezdetei ellenére a két sztár közötti különbségek hamar feszültségekhez vezettek. Affleck és Lopez eltérő személyisége és életmódja gyakran okozott problémákat. Jennifer, aki mindig is intenzíven építette karrierjét, és szereti a reflektorfényt, gyakran ütközött Affleckkel, aki a magánéletet és a nyugalmat részesíti előnyben. 2024 elején hivatalosan is bejelentették válásukat.

Are Jlo And Ben Affleck Divorcing 2024 Together – Damita Rozina (caronybarbabra.pages.dev)

Kapcsolatuk nem tartott örökké, de Jennifer Lopez és Ben Affleck története valószínűleg még sokáig beszédtéma marad Hollywoodban, mint egy ikonikus, szerelmesekkel teli kapcsolat, amely végül elérte a végállomását.

Népszerű cikkeink