Radics Gigi és Király Viktor együtt!

Megrendezték a 10. Hollywood Classics Szombathelyen, a Bartók Béla Zeneiskola nagytermében. A jegyek – amikhez idén Szent Márton kártyával olcsóbban juthattunk hozzá – minden évben nagyon hamar elkelnek. Az előadáson esélyünk sem volt részt venni, mivel egy helyi autóalkatrész-gyártó cég az összes jegyet megvásárolta dolgozói számára. Azonban a terem befogadóképessége véges, a szerencsés alkalmazottak nevét egy kalapból húzták ki.

A hollywoodi hangulatot tűzijáték és vörös szőnyeg garantálta. A műsort immár sokadik alkalommal Kolovratnik Krisztián konferálta. A hangverseny 20:00-kor kezdődött, és egészen 23:00-ig tartott. Ez idő alatt válogatást hallhattunk az elmúlt 10 év legjobb filmzenéiből, mint például: Jurassic Park, Gyűrűk ura, James Bond, Schindler listája, Forrest Gump.

Mérei Tamás, aki anno ezt az egészet kitalálta és elindította, a csellisták szólamvezetőjeként emelte az est színvonalát. A közönség óriási tapssal fogadta az egykori zenekarvezetőt. A karmester ezúttal is Pejtsik Péter volt, aki az elhangzott műveket újrahangszerelte lányával, Pejtsik Pannával.

Természetesen idén sem volt Hollywood Classics sztárvendégek nélkül. Radics Gigi és Király Viktor külön-külön, valamint duettjükkel is elkápráztatták a közönséget. Az énekesnő gyönyörű volt a zöld-fekete kockás, egyszerű szabású ruhájában. Csodálatos hangját a közönség vastapssal jutalmazta. Az amerikai-magyar énekes ruhája nem volt jó választás, azonban az általa előadott James Bond-dal feledtette ezt.

Ezután elfogyaszthattuk ajándék koktélunkat, ami benne volt a jegy árában, idén ez a Kir Royal volt. A szünet után a sztárpárral „Amerikába csöppentünk” a Valami Amerika 3. című film betétdalával. A duett vérprofi volt, a két énekes remekül kiegészítette egymást, ami nem meglepő, hiszen már számtalanszor léptek fel együtt.

Related Posts