Lehengerlő győzelmet aratott a HTE

A női futsal NBI második fordulójában első hazai mérkőzését játszotta a Hajdúböszörményi TE. A Quirikó Vivien által irányított Böszi a ZTE-Göcsej csapatát fogadta, és küldte haza egy 6-0-ás vereséggel.

A fél órás késéssel elkezdett mérkőzésen (a zalaegerszegiek forgalmi okokból nem tudtak odaérni a kezdésre) a Torma L. – Tell Zs., Bokor A., Pádár A., Kota G. összeállításban pályára lépő hazai gárda már az első percektől kezdve uralta a mérkőzést. Egy jól kivitelezett letámadást követően Bokor Adrienn révén a HTE már a harmadik percben előnyhöz jutott. Az első játékrészben ezenkívül még egy gól született, egy szép szögletvariáció után Vígh Renáta volt eredményes. A tizenöt perces szünet a ZTE-t fogta meg jobban: a második félidőben még négyszer talált be a Hajdúböszörmény. Először Benkő Mónika szerzett gólt, majd a Szekszárdi UFC-től visszatérő Szekér Anita duplázott. A hatodik, utolsónak bizonyuló gólt Farkas Éva emelte át a kapuson.

A második félidőben sérülést szenvedő Kota Gabriellát kérdeztem a meccs pillanatairól. –Jobb, összeszedettebb játékot mutattunk, mint múlt héten a Gyula ellen, szerencsére sok gólt is sikerült szereznünk. Edzőnk örömére sok, a héten gyakorolt mozgás, elem is visszaköszönt a játékunkban, illetve sikerült kapott gól nélkül lehoznunk a meccset. Remélhetőleg a soron következő, Szekszárd elleni mérkőzés is hasonló játékot hoz. –

Gabinak mihamarabbi felépülést kívánunk, a Hajdúböszörményi TE csapatának pedig sok sikert a bajnoksághoz!