Kobe Bryant akarok lenni

Lehetsz még néger hegyomlás...karriermódban

[taliga] publikálva: 2016-11-29 22:43:00 | megtekintve: | minusz Betűméretplusz Nyomtatásprint

hírkép

A négerkedés mint fogalom újabb szintre lépett, tarol az új NBA játék. Annyira zseniális, hogy az ember nem tudja eldönteni, hogy menő amcsi meccset néz vagy LeBronnal ugrándozik a pályán.


Tarol az NBA 2k17. A nem rég kijött játék annyira zseniálisan van összerakva, hogy már a barátnők is kucorodnak a gép elé megalázni a srácokat. Elképesztő látvány, hatalmas élmény a jellemzés. A játék eleve úgy kezdődik, hogy az embernek nehéz eldönteni, hogy közvetítést néz, vagy játszani akar. Nagyon bele lehet élni magad a játékba, egy mérkőzés és annak közvetítésének minden mozzanata szinte mérnöki pontossággal van megvalósítva. A játék elején, a stúdióban, a vendég Shaquille O’Neal, aki a videójátékban is ugyanolyan idiótának van megcsinálva, mint amilyen a való életben. O’Neal beteg gesztusai 100%-osan jelennek meg a játékba és még hegyomlás alkata is tökéletesen van ábrázolva. De nem csak O’Neil ábrázolását maxolták ki ennyire a készítők persze. Az összes karakter, még a kommentátor stílusa, a riporterek és interjúalanyok gesztusai is hihetetlenül profi módon vannak megjelenítve. A játékosok mozgása pedig már annyira gyönyörűen van tökéletesítve, és olyan aprólékosan vannak kidolgozva, hogy ha még egy szintet rátennének, még a csajok is a gép előtt ülnének LeBron játékára szétfolyva. A halftime show is teljesen olyan, mint a valóságban. Simán megpihenhetsz te is a játékosaiddal, közben nézed a táncoslányokat vagy a mutatványosokat, annyira élvezhető, hogy még egy cigire is rágyújthatsz míg a csapatod szusszan egyet. De ha nincs kedved épp csapattal játszani, lemehetsz csak úgy egyedül dobálgatni is a pályára, gyakorolgatni kicsit akár Ervinggel.

Tetszik ez a cikk? -Ossza meg ismerőseivel!


A legjobb azonban talán a karriermód. Az alap koncepció: van egy fekete srác, aki nagyon jól kosarazik és az egyetemi bajnokságban játszik. Ez a fekete srác a te játékosod és a cél, hogy eljuss vele az NBA-be és hatalmas király legyen. A karakterednek beállíthatod a testmagasságát, súlyát, vállszélességét, kartávolságát és hogy mennyire legyen izmos. Az összes beállításnál tudod LeBronhoz hasonlítani. Maga a karriermód Kobe Bryanttel indul, az ő karrierjének gyors bemutatásával demonstrálják, mit is érhetünk el karakterünkkel a játék során.

Mindemellé pedig az amerikai színes bőrűek körében jelenleg legnépszerűbb zenéket rakták bele a játékba, hogy még inkább beleéld magad a játékba. Leülsz és másfél – két órára akkora négernek érzed magad Drakulaként, hogy már csak ezért megéri a játékkal játszani. Egyszerűen zseniális.

© Publicer

Galéria:


Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz

A kategória további hírei:


Csatlakozz Te is

Top 10 hír

Bezárás

1. Fellélegezhetnek a Gyáli-patak közelében élők

Befejeződött a Gyáli-patak 7-es ágának mederrendezése

2. Interjú Dr. Báll Dávid zongoraművésszel

Koncertezésről, hobbikról és a kultúra jövőjéről

3. Az autóversenyzés szuperhősei

A gravitációs erő hatása a Forma-1-es versenyzőkre

4. Indulhat a korcsolyaszezon!

Még élvezetesebb lehet a téli évszak izgalmas sportja

5. Legyen vörös!

Véradás az ELTE-n

6. Játszva költővé válni

Velláné Bucsi Mária az írás erejéről

7. Kötelező egyenruha az iskolában?

Ki mit gondol a köpeny viseletéről

8. Bécsi döntések

Interjú Petőfi Gáborral az atomenergiáról

9. Jóban-rosszban az egyetemen

A múzeum körútra költözik Csillagkút

10. A dicső múlt árnyékában

Ismét magyar siker a törökök ellen

Keresés az archívumban

Ajánló