A legjobb kicsi a rakásozók

Jelenleg ők az NFL győzelem esélyesei

[taliga] publikálva: 2016-11-16 20:55:00 | megtekintve: | minusz Betűméretplusz Nyomtatásprint

hírkép

Eseménytelen 10 fordulón vagyunk túl, de azért akadnak gyöngyszemek. Megnéztük kik a legesélyesebbek a National Football League győztese címre, kik azok, akik kiemelkednek az eddig silány szezonból.


Repülnek a bukfencek, épül az embertorony, kezdődik a kicsi a rakás. Túl vagyunk az NFL idei szezonjának 10. fordulóján és nem történik semmi se. Az eleve rossznak kinéző meccsek izgalma még a vártnál is kevesebb, ami valószínűleg a fenomenális sorsolásnak köszönhető. Így jó meccset még nem nagyon láthatott a kedves néző, mivel jó csapat vs jó csapat találkozó nem adatott még meg a nagyérdeműnek.

Tetszik ez a cikk? -Ossza meg ismerőseivel!


Csüggedni azonban felesleges tevékenység volna, egyébként is energiapazarlás, plusz még csak a 10. forduló ment le a 17-ből. Ráadásul azért van remény: egy jó mérkőzés tarkítja a szürke foltot, igaz abból is csak az első félidő, de az legalább tényleg jó volt. A Seattle Seahawks irányítója, Russell Wilson, akkora touchdown-t futott, mint ahogy a 14 évesek sprintelnek izomból töltőért, mikor pittyeg az Iphone, hogy akku szint 1%. Szóval nagyon gyorsan. És egyébként rajta kívül más is csillogtatta tudását és képességeit. Jimmy Graham olyan tökéletes mérnöki pontossággal kapta el a labdákat, mint amilyen precízen a papa 52 fokosa van kimatekolva: erős és szédítő.

De igazából nehéz megmondani, ki a legesélyesebb. Még hátra van 7 forduló, ami még tartogathat magában meglepetést. Sokan tartják esélyesnek a New England Patriots-t. Elég nagy rajongótábornak örvendenek, mert trendik, szóval New Englend drukkernek lenni menő dolog. Olyanok, mint a fociban a Manchester United vagy a Real Madrid. Ők is trendik, plusz van egy zseniális edzőjük is, ugyanúgy, mint a New Englandnek. Sir Alex Ferguson, aki 27 évig irányította a Manchester United csapatát, sose reformálta meg a focit. Egyszerűen csak valahogy mindig nyert. Ugyanezt csinálja Bill Belichick (New England edzője) is 30 éve. Semmit nem csinál másképp, nem egy nagy újító, mégis mindig nyer.

Persze akadnak méltó ellenfelei a New England-nek is. Ebben a szezonban most játszottak a legerősebb védelem ellen. A Seattle Seahawks meg is verte őket. Belichicknek is csúszhat néha valami hiba a gépezetbe, öreg már, elfelejti, hogy a nála egy évvel idősebb, 65 éves Pete Caroll (Seahawks edzője) is rutinos motoros. Mindig mindenkinek idő kell, hogy a védelem összeálljon, úgy tűnik eddig csak a Seahawks maxolta ezt ki.

A másik csapat, akit többen is nagyon jónak tartanak ebben a szezonban a Dallas Cowboys. Az alap hasonló, mint a New England esetében: olyan jó irányító, hogy mindenki sírva fakadjon a gyönyörtől. Ráadásul a Cowboys irányítója újonc és ha ez nem lenne elég a futójuk is újonc. Az pedig csak hab a tortán, hogy mindkettő zseniális játékos. Nem is volt még rá példa, hogy két ennyire jó újonc legyen egyszerre ugyanabban a csapatban. Bár a szezonban eddig még nem voltak nehéz meccseik, a falábút meg nem nehéz elgáncsolni. Tudjuk, hogy a támadásuk kellőképp a helyén van, de mivel még nem nagyon kellett erős támadósor ellen kiállniuk, kíváncsian várjuk, hogy a védekezésük is olyan sínen van-e.

A 10. forduló végére ők tűnnek a legesélyesebbnek, közülük is inkább a Seahawks, a New England meccs után. Bár Belichickből ki tudja mikor bújik elő Houdini és varázsol egy terminátor csapatot a pályára, akik úgy verik majd az ellenfeleket, mint Damu Roland a gyengébbik nemet.

© Publicer

Galéria:


Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz

A kategória további hírei:


Csatlakozz Te is

Top 10 hír

Bezárás

1. Fellélegezhetnek a Gyáli-patak közelében élők

Befejeződött a Gyáli-patak 7-es ágának mederrendezése

2. Interjú Dr. Báll Dávid zongoraművésszel

Koncertezésről, hobbikról és a kultúra jövőjéről

3. Az autóversenyzés szuperhősei

A gravitációs erő hatása a Forma-1-es versenyzőkre

4. Indulhat a korcsolyaszezon!

Még élvezetesebb lehet a téli évszak izgalmas sportja

5. Legyen vörös!

Véradás az ELTE-n

6. Játszva költővé válni

Velláné Bucsi Mária az írás erejéről

7. Kötelező egyenruha az iskolában?

Ki mit gondol a köpeny viseletéről

8. Bécsi döntések

Interjú Petőfi Gáborral az atomenergiáról

9. Jóban-rosszban az egyetemen

A múzeum körútra költözik Csillagkút

10. A dicső múlt árnyékában

Ismét magyar siker a törökök ellen

Keresés az archívumban

Ajánló